jea ♥ soool!

bjuur' på bild folk!
HEJ förresten!
Åååh va härligt, 30 grader & soool! älska..
+ världens bästa pojkvän, & de absolut bästa vännerna! :)
Som sagt, imorgon blir det att jobba de 3 sista timmarna, sen får jag mina PENGAR!♥ me like.
Så drar jag till Mörsil & träffar Rickard och Stina, EVENTUELLT min pojkvän som aldrig hör av sig -.- killlar...
Det blir aweesooome! Hoppas på finväder, som alltid (a) hihi! DÅ blir det sola, bada & glass, :D Inte helt fel asså!
Mitt största problem just nu är att jag kanske blir illa tvungen att släpa runt med väskan i mörsil... NO WAY DUDE.
Aja, det löser sig!
Orkar inte skriva så mycket mer, är ganska seeeg idag, & funderar på att titta på Trassel..igen (a) hihi, den är faktiskt FEEET bra! D: annars blir det väl nå annat..
Bloggar mer imorgon när jag kommer hem till ÄlsklingStiina! ;)
puss.

BÄSTAAVÄN♥,

SHUUUUUUUUEEEE!
är man glad, eller vad?:D för typ första gången i mitt liv känns allt fett bra! om man undviker alla problem...
slaggar hos bästaa på fredag!♥ saknar dig så det gör ont!
imorgon så drar jag & jobbar i Hallen med syster å Petra, sen Järpen! Men då ska jag som tur är vara med Vilde!:') fett awesome. Men nu är det bara 9 timmar kvar att mitt sommarjobb!! :D hihi.
Sen på fredag jobbar jag ytterliggare några timmar, men slipper att jobba i Järpen då, för jag hoppar av i Mörsil & träffar Älskliing (alx), Rickard & Morgan(eventuellt Morgan & Alx?) och Stina såklart! Skojj! Blir väl där då , sen på kvällen så drar jag & Stina te Mattmar! Hihi, blir fett kul.
Här kommer lite bilder på underbart folk..
Såna vänner borde ALLA ha.
Stina Larsson♥
n
Sara Rubertsson!
Alex Axelsson!
Rickard Svärdby! bästavän..
-
jag älskar er!

bjuder på bild.

hej alla.
HUUUUVVVAAAA vilken dag säger jag bara! massa bråkiga ungar, feber,hosta,snorar... har inte varit på världens bästa humör! efter jag hade jobbat klart i Hallen så åkte jag till Järpen, träffade Mårten :D sen kom Älskliing & tog hand om mig, eftersom att jag är fetttt sjuk -.- det gjorde min dag! sen var vi lite med MathiasRask,EmilBjörkstrand & MårtenSkorsdal! Trodde jag skulle börja lipa när Älskliing åkte hem.. FÖR HAN HADE MINA CIGG!:o hahahah, humor...
Träffa Tess & Philip också ja! TrevligtTrevlig ;) Och sjäääälvklart så kände man hur min dagliga migrän slog till, yahoo.. underbart! som tur var så skulle jag precis hem när det blev som värst, haha!
Sov i några timmar, & nu sitter jag HÄR :D
-
vet ni hur det känns att förlora en nära vän? en bästa vän..
den känslan har jag just nu, det sårar en låångt in, där sitter det..
när din bästa vän säger att han/hon vill försöka glömma dig.. det river upp djupa sår.
försöker hålla tårarna tillbaka, men dom bara rinner.. du ljög för mig, ''jag kommer alltid att finnas vid din sida, vad som än händer..glöm aldrig det''. jag fattar inte att det här har hänt, varför?
nu har du lämnat mig , & jag står här själv, du fattar inte att du betyder mycket för mig. du vet, men du vill glömma.. du har krossat mig,
-från bästavänner, till ingenting.
jag förstår inte hur du kan göra så här mot mig....
- det är över nu.

emmmaaaa♥

ett sista inlägg innan jag däckar!
vill verkligen inte kliva upp tidigt imorgon.. åker till Hallen tidigt på morgonen, sen drar jag till Järpen & jobbar där! Kanske stannar i Mörsil & träffar älskliing, vem vet? Får väl se hur pass trött jag är efter jag har varit i Hallen.
Btw, slaggar hos världens finaste EmmaSalomonsson imorgon! Träffa folk på byn, osv!
jag älskar dig bruden, glöm aldrig det!
du är underbar!♥

when you smile, I smile..♥

♥                                                                                                                                                                ♥
stiinalarsson.
jag tror inte att du förstår hur mycket du betyder för mig? jag är så glad som har dig, vet inte va jag skulle ha gjort utan dig baby! du får mig att stå på benen, du gör mig stark. utan dig hade jag varit INGENTING. tänk om alla hade en vän som dig, alla skulle le & känna sig mycket värda! DET är precis vad du gör. när jag känner för att bara ta ett rep runt halsen & försvinna, då finns du där & gör mig stark. utan dig hade jag nog inte suttit här idag... det lovar jag dig, då hade jag inte haft ett liv, eller något alls.. när alla vänder mig ryggen för något jag har gjort, då finns du där med öppna armar, du sviker mig aldrig, vad än jag har gjort så stöttar du mig.. jag älskar dig mer än mitt eget liv, jag gör ALLT för att se dig le! att se dig olycklig, det sårar mig.. men jag vet, att så länge vi båda andas så kommer vi att stötta varandra, genom allt. no matter what! du är en av mina bästavänner, nån INGEN kan ta ifrån mig, aldrig någonsin. jag älskar dig mer än mitt eget liv stina larsson, du & jag!♥



!hhhhaaaapppYY!

TJENNNAAAA!
har varit dålig på att blogga nu när jag har varit hos pappa , inget internet där ju :(( det suger.. men nu har jag min älskade dator igen! :D
midsommarafton var KUNG. var med juliaa wennberg, hittade på massa bus,;) fett kul var det iallafall!
igår åkte jag & juliaa till mörsil & hängde fetttTTt men MorganJohansson,Älskling,RickardSvärdby,JohannesLynum & TeaDahlström. det var awesome! Eller JAG & JULIAA var awesome. vi var dom enda som bada, hallå?!! jävla fegisar asså. sen gick vi upp till skidstugan & värmde oss, mYYYss! var ute till 01.15, hihi. när vi kom hem till tea så stoppa vi i oss lite mat, sen sov vi litte! upp 08.00.. drog till Hallen & jobba , sen till Järpen & träffa Morgan och Rickard, hihi! jag är fettttt trött, men..jaja!
Imorgon ska jag träffa Mårten, kanske Älskliing också? Vem vet!;)
-
bbaby.. jag älskar dig tills mitt hjärta slutar slå!

k ä r l e k
-

sara...<3

sara rubertsson.. jag har känt dig i ½ år, men det känns som det är MYCKET längre än så!
du är en underbar person.. jag kommer att sakna dig så gryyymt mycket!
och jag vet att jag inte är den enda. jag måste träffa dig massor nu, även om jag vet att det kommer att bli svårt... jag vet inte hur många tårar som har runnit ner för min kind, men jag vet att du alltid kommer att finnas för mig, även om vi inte kommer att träffas varje dag längre..
jag älskar dig jättemassa!;) glöm aldrig det baby..<333
-

hej alla glada bloggare!
idag har jag faktiskt bara varit LAT. lyssnat på massa gnälliga ungar & klagat över att jag har ont i ryggen..
men det gick snabbt över när jag kom till järpen & träffade min kära loviisa landén! hihi.
dansade i 3 timmar.. eller ja, inte jag, min rygg skulle ha gått av kan jag lova! runt halv 10 så rullade vi mot åre igen, OCH färgade håret! fett skönt att bli av med det bruna, det blev..RÖTT!:D sist så klantade jag till det när jag färgade det rött, men nu fick min syster göra det på mig, haha.
rätt så nöjd faktiskt:)
imorgon är det sista dagen med småbarnen, kort dag också! jobbar bara till 14.00, får väl se hur det går på uppvisningen.. men det går nog bra!:) sen så kommer älskling till åre, blir väl att vara med honom till 20.00? och MåretenSkorsdal!
så kommer juliiah typ 18.00! kändes som att det var typ 1000 år sen jag träffade henne.. så vi firar midsommar tillsammans! hihi..;) på måndag börjar jag att jobba igen, men ska till pappa i helgen nu, har inge internet som ni kanske vet.. -.- men jag LOVAR att blogga igen på måndag! vet inte om jag är hos min kära TEADAHLSTRÖM då, men! jaja;) nu ska jag gå & leta upp min kära säng!
lägga mig & lyssna på musiik & längta tills imorgon! älskliing..<3
släng in en kommentar!
puss.

21/6.

IIIIIIIIIHIHIHIHIH!
jag är den gladaste tjejen i heeeela jävlA världeeeen!
jag har fått tillbaka min pööjk..
efter att du lämnade mig första gången så trodde jag att det var
sista gången jag fick höra ''jag älskar dig..'',
sista gången jag fick känna dina läppar mot mina ,
& sista gången jag fick känna dina andetag i mitt hår..
men jag trodde FEL.
du sa i flera dagar att vi skulle prata om vi träffades , men vi träffades aldrig, så jag tänkte att det var väl lika bra att glömma det.. idag fick jag äntligen chansen att träffa dig igen. när jag såg dig så var det som att jag bara rann bort.. du får mig att smälta! just den kyssen.. den fick mig att tänka på så mycket du har gått igenom, tillsammans! vi pratade lite om allt.. ''är det vi nu..?'', jag hoppades på att du skulle säga ja, men de sekunderna innan du svarade var sjukt jobbiga.. ville ha mitt svar! ''ja, nu är det vi..''. jag bara kände hur lyckan inuti mig spränges! jag har aldrig varit så glad i hela mitt liv tror jag.
du ska veta att du gör mitt liv så mycket bättre, och att veta att du är MIN.
jag älskar dig mer än något annat, jag är så glad över att vi hittade tillbaks till varandra..
jag älskar dig alexander axelsson!

stressss!

hej igen alla!
har varit lite upptagen den här veckan, har jobbat , därför jag inte har bloggat något! :(
den här veckan har allt varit i 190 kan jag lova! inte varit still i EN minut, ungarna börja gå mig på nerverna.. aja, det är bara att le & se glad ut så är dom tysta! ;)
min vecka har varit lite sådär.. humöret har varit både lite uppe & nere efter massa tjafs och massa kärlekstrassel.. ska bli skönt att få komma hem till helgen & fira midsommar med Em, eventuellt Alex?
Hoppas på att dom båda följer med mig hem! Mina små hjärtegull :') Btw, var med Em & Moa igår på lokalen i åre, det var riktigt roligt att få umgås med dom båda igen, det var ganska länge sen! vi hittade på lite bus ;)
imorgon så är det väl åter till jobbet då.. ska försöka att blogga också!
puss.

det kan inte vara sant.

försöker att hålla tårarna inne, men det går inte..

FRÅGESTUNDen är över!

Det var faktiskt lite roliga frågor, även random! ;)

Sara:
1.jag kan inte påstå att jag är fin kära du!;) faktiskt så måste jag fråga dig samma sak!
2.runt 30 besökare har jag just nu, men det är lite olika:)
3.sola,bada,vara med vänner , & flytta!
4.hmm.. ja , jag ska nog kanske till rhodos!:D
-
.
-
Veronica:
1.ja såklart att jag gillar glass!
2.jajjemen jag är glad!;)
3.eh..jadu, bra fråga! men JAG?;)
jagälskardigockså!
-
.
-

Moa:
1.läs lite lägre upp här så ser du!;) men jag ska sola,bada,vara med vänner , & flytta!
-
Anonym:
1.ja jag röker, och det vet du Anton Tjärnlund! ;)
-
.
-
Mårten The Gravedigger:
1.oj! klurig fråga.. låter lite som alex den där första random snubben.. men jag skulle nog välja random snubbe 1!;) man ska ju följa sitt hjärta? så beror det ju mycket på vem random snubbe 2 ÄR också! men nu har du ditt svar.
-
.
-
stinalarsson:
1.du är en av de snällaste jag känner!
2.jag saknar dig hur mycket som helst ska du veta...
3.jag älskar dig mer än något bruden! du är bäst..
älskar dig!<333

FRÅGESTUND!

ja, nu har jag frågestund, så passa på att fråga nu! vad ni nu vill veta;)

febeeeer.

hej bloggaree,
kunde tyvärr inte blogga något igår , var i stan hela dagen, sen åkte jag direkt till åre!
när jag kom hem så gick jag direkt till min älskade säng! kändes som att jag hade 500 graders feber,seriöst! jag skulle gå & borsta tänderna, ta bort sminket & klä av mig.. jo just precis! jag somnade direkt.
men dagen igår var bäst! åkte till staden med MattiasHenriksson och träffade FiiLundin,JuliaWennberg, & TildaMelin, hittade på massa buus efter att jag var på BUP.... sen åkte vi till järpen igen & träffade MattiasRask:)
Sen fick jag sitta i järpen i typ 2 timmar & vänta på min syster före vi åkte till åre .. tråkigt!
sen spenderade jag resten av kvällen med MårtenSkorsdal & RickardSvärdby i åre! :)
men det var sjukt jobbigt att jobba idag, var så jävla tröttt. hoppas att det går lättare imorgon, om jag får sova inatt!
men det e ju bara 2 dagar kvar nu, fettt skönt.
blir nog att jag åker på lokalen på fredag med MårtenSkorsdal & MagdaMattsson. tihi.
men orkar faktiskt inte skriva mycket mer nu, det luktar nybakade bullar från köket, så ska nog gå & sno en av min syster..;)
puss.

från och med du,

Shululu!
Blir ett snabbt onödigt inlägg nu!
klockan är 00.50 & jag är trötttt. men vem bryr sig? eller ja.. jag ska upp & jobba imorgon, så ska nog egentligen sova, men..
~
jag har kommit på att saker & ting är ibland svårare än vad man tror. att göra ett val kan ibland bli sjukt jobbigt, iallafall om det handlar om personer.. 2 st man verkligen gillar. jag har själv fått mig att känna mig som en DÅLIG person, jag fattar faktiskt inte vad jag håller på med just nu. att göra val är något av det värsta jag vet. allt snack  från alla omkring mig gör mig förvirrad, men försöker att stå på mina egna ben & följa mitt hjärta den här gången, vill verkligen inte förstöra för mig själv igen. just nu försöker jag bara att göra det bästa av det dåliga & lyssna på mig själv.. vill bara lägga allt bakom mig, men inte alla minnen med dig.. dom kommer jag alltid att ha med mig! jag tänker på dig hela tiden, jag skiter i vad alla andra tycker, du & jag.
du finns i mitt hjärta!

årets första dopp i denna kalla sjö! bokstavligen..

TJENNA!
Förlåt, men har inte haft internet på några dagar, tehe..
men nu har jag min kära dator i min famn igen!
ja jag åkte ju ner till Kall imorse, var ju beredd på att jobba med min syster 12.00-15.00.
ahjo juste.. det var IMORGON PAPPSKALLE! -.- bra jea,bra.. så jagg bokstavligen plågade mig upp ur sängen imorse, med världens huvudvärk, helt i onödan. duktig chey!
Skolavslutning i fredags var HEMSK.. jag kommer att sakna mina kära vänner i 9an så gryyyymt mycket!
kommer aldrig att klara mig utan er.
|
|
v
sara rubertsson & stina larsson, älskar er!♥
-
Måste berätta lite om min dag också!
JAG HAR HAFT ÅRETS FÖRSTA DOPP I KALLSJÖN! 0.0
jag säger bara såhär..
1. DEN sjön lever verkligen upp till sitt namn. KALLT var det.
2. 10 grader kanske? ohhyess..
Blir kanske ett dopp imorgon också med Victor Wahlund! huvva va kallt..
Men ni får ha det så bra alla!
puss.
-
när man inte vet vad man ska göra.. då är man förvirrad.

vattenkrig + skolavslutning bitchesss!

hejhej!
Asså jäklar vilket fint väder! så fett skönt med soool! :')
sitter & funderar på något kul att skriva om.. JO!
började vattenkrig på skolan idag, sista dagen, men alla lärare är ju liksom störda, så det slutade med att dom flesta fick städa(a) ja,eller.. iallafall alla utom Madeleine,Jag,Hjalle & Alex + alla dom som inte hade varit med på det då... höhö, busigt! jag har faktiskt spenderat mesta av dagen med Alex & Hjalle tror jag, skojjsigt.. hittade på en massa bus:) efter skolan så gick jag hem till älskling igen! ;););););)
och imorgon är det SKOLAVSLUTNING!
sen så ska jag väl vara i mörsil med MattiasHenriksson, kanske någon mer?
får väl se vad vi hittar på , u never know! bara jag slipper skolan & alla n00bigA lärare så är väl jag nöjd iallafall -.-'
Nä, nu ska jag nog ta & hoppa in i duschen, jag har fan väntat i nära på 45 minuter.. bara för att jag bor i samma hus son TEA DAHLSTRÖM! n00b, men älskar dig ändå! ;);)
Får väl se när jag kan blogga något igen, men ha ett BÄST sommarlov allihopa,
och speciellt till er i 7C.. SNART ÄR VI 8C BITCHESSS!;)
älskar er,
puss!

tihähäh.. TEEAAAA!

hejhej!
höhö, LITE dålig uppdatering nu, eftersom att jag inte har inte har haft internet på typ 1000 år, lol.
den här veckan slaggar jag hos världens bästa tea, fett awesome :D
vi har hittat på en del bus, redan.. ;)
idag har jag varit på HC , för det tyckte ju Tea va fett kul! ;) HA-HA.
kollade handen, men dom skickade röntgenbilderna till stan såklart, suck....
så loda jag runt i  järpen i typ 6 timmar med simon sanfer, simon göransson, mattias henriksson, & annat folk! sen åkte ja hem till världens bästa tea dahlström igen :')
hon kommer att döda mig nu....



jag älskar dig beijbii! det vet vi båda.
men efter det här så kommer DU att hata MIG! ;)

RSS 2.0